Google Drive'dan Whatsapp Geri Yükleme Ios

FAST DOWNLOADads
Download

Google Drive'dan Whatsapp Geri Yükleme Ios. Cihazınızda etkinleştirilmiş bir google hesabı olmalıdır. Bu işlemlerin ardından aldığınız whatsapp yedekleri telefonunuzda gösterilecektir.

WhatsApp Konuşmaları Yedekleme Nasıl Yapılır? Geri Yükleme
WhatsApp Konuşmaları Yedekleme Nasıl Yapılır? Geri Yükleme from teknosafari.net

Google drive’dan geri yükleme tamamlandıktan sonra tüm konuşmalarınız uygulamada gözükecektir. Google drive'dan iphone'a çeşitli whatsapp dosyalarını doğrudan geri yükleyemezsiniz. Whatsapp’ı açın ve telefon numaranızı doğrulayın.

Google Drive’dan Geri Yükleme Tamamlandıktan Sonra Tüm Konuşmalarınız Uygulamada Gözükecektir.


Android telefon verilerinizi google yedekleme'den geri yükleme. Android telefonunuzda yedekleme uyarısı çıkıyor. Cihazınıza google play hizmetleri yüklenmiş olmalıdır.

Easily Invite Others To View, Edit, Or Leave Comments On Any Of Your Files Or Folders.


• search for files by name and. Whatsapp yedeklemeleri, oluşturdukları telefon numarasına ve google hesabına bağlı olduğundan, yedeklemeyi oluşturmak için kullandığınız aynı telefon numarasını ve google hesabını kullandığınızdan emin olun. Whatsapp uygulamasını silin ve yeniden yükleyin, uygulamaya giriş yapın ve gerekli onayları verin, karşınıza çıkacak geri yükleme onay ekranında “geri yükle” seçeneğine dokunun,

Geri Yükleme Işlemi Tamamlandığında Ileri Tuşuna Basın.


Geri yükleme işlemi tamamlandıktan sonra i̇leri̇. • safely store and access your files anywhere. Merhaba arkadaşlar bu videomuzda format atilma ve resetlenen telefonlarin programlari.mesajlari ve rehberleri geri nasil yuklenir onu izliycez.

Ve An Itibariyle Var Google Drive'dan Iphone'a Doğrudan Geri Yükleme Yok.


Bu soruyu cevaplamak için, elbette, whatsapp yedekleme'yi google drive'dan icloud'unuza gerçekten aktarabilirsiniz. Whatsapp’ı kaldırın ve yeniden yükleyin. Google play, google uygulamalarını ve google play store’dan indirilen uygulamaları güncellemek için kullanılan bir uygulamadır.

Whatsapp’ı Açın Ve Doğrulama Için Telefon Numaranızı Girin.


Whatsapp yedeklemesini google drive'dan geri yükleme i̇phone ve android için whatsapp mesajlarını geri yükleme i̇phone ve android'de whatsapp nasıl geri yüklenir Bu yayın size iphone fotoğraflarını google drive'a yüklemek için en yeni çözümü gösterecek. Telefonunuzdaki konuşma yedeklerini geri yüklemek için “geri yükle” butonuna tıklayın.

FAST DOWNLOADads
Download
Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url